Actes commemoratius del Centenari de la Pedagogia Waldorf

  • -

Actes commemoratius del Centenari de la Pedagogia Waldorf

Category : General

Amb motiu del Centenari de la Pedagogia Waldorf, la Xarxa d’Escoles Waldorf de Catalunya i nombroses institucions internacionals, com el Fòrum Internacional de l’Educació Waldorf, l’Associació Internacional d’Educació Infantil Waldorf, l’European Council for Waldorf-Steiner Education, etc., estem promovent i organitzant exposicions, actes acadèmics, conferències, concerts… a tot el món. A Espanya, concretament, s’estan preparant les següents activitats:

  • L’EXPOSICIÓ «RUDOLF STEINER I LA PEDAGOGIA WALDORF». A partir d’un recorregut sobre la biografia de Rudolf Steiner, l’exposició presenta la Pedagogia Waldorf a Espanya i al món. Aquesta exposició s’acompanyarà d’una instal·lació de material escolar científic, artístic i practicotecnològic elaborat pels alumnes dels cursos d’Educació Primària, Secundària i Batxillerat de centres educatius Waldorf. L’exposició recorrerà diverses ciutats.
  • EL CATÀLEG per a l’exposició, que serà el número extraordinari de la revista Educació Waldorf-Steiner, seguirà les línies directrius de l’exposició amb una mirada cap al futur de la Pedagogia Waldorf.
  • El DOCUMENTAL CENTENARI WALDORF. Recull el desenvolupament de la Pedagogia Waldorf a Espanya des del 1979 fins als nostres dies.

    Des de l’Associació de Centres Educatius Waldorf celebrem que les escoles Waldorf s’hagin reunit per comunitats autònomes per promoure actes conjunts. Naturalment, tant l’exposició com el catàleg i el documental estaran a la disposició de tots els centres. A més, cada escola o iniciativa Waldorf està organitzant conferències públiques, concerts i altres esdeveniments commemoratius. La junta directiva de l’Associació de Centres Educatius Waldorf