Comença el nou curs, 2019-20

  • -

Comença el nou curs, 2019-20

Category : Activitat , General

Imatges del grup de 10è (4rt ESO) a una classe de geologia. En els ulls dels nois hi podeu veure participació, escolta i molt d’entusiasme.

Imatges del grup de 9è (3rt ESO) a una classe d’ètica. Estem parlant de la violència. Què és la violència, com la percebem a les nostres vides, quins tipus de violència hi ha? Preguntes que ens portaran a treballar la cultura de la pau com un camí per erradicar la violència.

Fent i desfent xarxa. Després d’una classe més teòrica sobre els tipus de violència i a punt d’endinsar-nos en la cultura de la pau avui hem fet aquesta dinàmica.


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...