Confecció de vestits

  • -

Confecció de vestits

Category : Sin categoría

El teatre ocupa una part important del currículum de la vuitena classe. Les arts escèniques brinden la possibilitat de posar en pràctica habilitats expressives i comunicatives i permet abordar continguts com el reconeixement i la sensibilització corporal, la creació i l’expressivitat, la projecció corporal i vocal, la improvisació, els elements de posada en escena, el ritme, la creació de rols, els principis bàsics del personatge teatral i els elements tècnics. Tot amb la finalitat que els alumnes vivenciïn la transformació a través de la interpretació d’un personatge, en un moment evolutiu tan important com l’adolescència.

Aquest mes la vuitena classe ha començat a confeccionar els vestits dels personatges de L’ocell blau, de Maurice Maeterlinck, dramaturg belga del tombant del segle XIX, principal exponent del teatre simbolista.

Els nois i noies han estat imaginant vestits, tallant, emprovant, embastant i cosint a mà i a màquina. De mica en mica aniran entrant en el personatge, aniran imaginant el decorat i les escenes i cada cop s’ho aniran fent més seu.

De manera voluntària, mares, pares i àvies, estan participant a les classes de sastreria tot acompanyant els joves i la mestra. Aquí en teniu algunes imatges. Aviat, més.

img_4886_ img_4888_
img_4889_ img_4908_
img_4912_ img_4913_
img_4906_