Jornada de Portes Obertes curs 2019-20

  • -

Jornada de Portes Obertes curs 2019-20

Category : Informació

Ens complau convidar-vos a la jornada de portes obertes de l’institut Tretzevents Waldorf-Steiner, que tindrà lloc dissabte, 23 de febrer de les 10 a les 16 hores.

L’equip de professors ha preparat un seguit d’activitats per tal que pugueu veure com batega l’institut i com són els espais de la nostra secundària.

També comptarem amb la presència de Begoña Valía, professora Waldorf d’Arts de la Escuela Libre Micael, que ens oferirà una conferència sobre la importància de les arts a la secundària.

d’Al llarg de tot el matí els alumnes de 4t d’ESO ens oferiran un servei de cafeteria i posteriorment ens serviran el dinar!

Així mateix, la secretaria restarà oberta perquè, els qui hi esteu interessats, pugueu formalitzar la inscripció per al curs vinent.

Accediu al següent formulari si voleu més informació.

Us hi esperem!


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...