L’Educació de les Arts – Arts Santa Mònica

  • -

L’Educació de les Arts – Arts Santa Mònica

Category : Sin categoría

“Els llocs de les Arts:  Escola, Transversalitat i Xarxes” 

El nostre institut participa de l’exposició “l’Educació de les Arts. Escola Transversalitat i Xarxa”, organitzada pel Col·legi de Llicenciats en Belles Arts de Barcelona.

L’exposició romandrà oberta del 4 de maig al 4 de juny al Centre d’Arts Santa Mònica, a Barcelona.

[huge_it_slider id=”5″]

En el marc de l’exposició hem pogut presentar el nostre projecte i participar d’un debat sobre l’educació artística dins dels diferents projectes educatius.

[huge_it_slider id=”6″]

L’objectiu principal de la mostra és destacar les arts com a peça clau en l’escenari emergent d’innovació i transformació de l’Educació a Catalunya, fet que la pedagogia Waldorf té integrat des dels seus inicis, fa 100 anys, atès que l’art sempre ha vertebrat el currículum Waldorf.

 

 


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...