Portes Obertes 2018

  • -

Portes Obertes 2018

Category : Informació

[popup_manager id=”5″]


Ens complau convidar-vos a la jornada de portes obertes de l’escola Tretzevents Waldorf-Steiner, que tindrà lloc dissabte, 17 de març, de les 10 a les 14 hores.

L’equip de mestres ha preparat un seguit d’activitats per tal que pugueu veure com batega l’escola i com són els espais de secundària.

També comptarem amb la presència de Carlos Malagón, mestre Waldorf de la Escuela Libre Micael, que ens oferirà una xerrada sobre la mirada d’aquesta pedagogia vers l’adolescència.

Al llarg de tot el matí els alumnes de 4t ESO ens oferiran un servei de cafeteria.

Així mateix, la secretaria restarà oberta perquè, els qui hi esteu interessats, pugueu formalitzar la inscripció per al curs vinent.

Accediu al següent formulari si voleu més informació.

Us hi esperem!


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...