Pràctiques artístiques

  • -

Pràctiques artístiques

Category : Activitat , General

El grup de novè (3r d’ESO) està a punt d’acabar els dibuixos amb la tècnica del carbonet. Concentració, creativitat i subtilesa per aconseguir la llum i la foscor en cada dibuix. Els resultats són sorprenents!

Els alumnes de desè (4t d’ESO) han començat els seus projectes de vitrall: precisió, cura i tècnica al servei de la creativitat. Ben aviat en veurem els resultats.

El grup de vuitè (2n d’ESO) ja ha començat el projecte teatral: jocs, improvisacions, ritmes, treball del cos i de la veu. Moltes descobertes i una mica menys de vergonya cada dia. Ben aviat ja tindrem el text! De moment, exprimim el treball d’expressió corporal.

Els alumnes de 7è (1r ESO) ja estan acabant els seus projectes de costura. Alguns d’ells no havien enfilat mai una agulla i el repte ha estat important. Estan molt satisfets de les seves creacions! Enhorabona!


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...