Presentació – La llibertat interior –

  • -

Presentació – La llibertat interior –

Category : Informació

Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre La llibertat interior, de l’escriptor i periodista Gaspar Hernàndez, que actualment presenta i dirigeix el programa “L’ofici de viure”, de Catalunya Ràdio.


Gaspar Herdàndez fa molts anys que escriu i promou debats i diàlegs al voltant de temes relacionats amb el benestar, l’educació, la felicitat, l’alimentació, etc., És un gran comunicador i per a nosaltres serà tot un plaer tenir-lo a l’escola presentant el seu darrer llibre.


Veureu, si llegiu el llibre, que toca temes molt vinculats amb l’art d’educar i d’acompanyar infants i adolescents, i ho fa d’una manera planera i profunda.


La presentació del llibre tindrà lloc Dimecres, 1 d’abril de 2020 a les 19 hores, a la sala de música del l’institut.


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...