Tots dansen 2017

  • -

Tots dansen 2017

Category : Sin categoría

Tretzevents ha participat en el projecte Tots dansen 2017.

Tots dansen és un projecte adreçat a centres de Secundària que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat de secundària a partir de coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió. Aquest projecte és l’extensió al territori català del Tot dansa de Barcelona. Aquesta activitat inclou diverses sessions de formació pel professorat, treball a l’aula amb el suport d’un formador, un assaig general a mig procés de creació i la funció final al Teatre-Auditori Sant Cugat.

En aquest projecte hi col·labora el Mercat de les Flors i l’Institut del Teatre de Barcelona, la Xarxa Transversal i els Ajuntaments de Sant Cugat, Granollers, Mataró, Manresa, Olot i Vilanova i la Geltrú.

http://www.tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=859&categoria=5

Accediu a l’enregistrament del projecte:

http://www.cugat.cat/tv/escoles/queiqui/7065


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...