Visita d’Austràlia

  • -

Visita d’Austràlia

Category : Activitat , Informació

Aquesta setmana ens han visitat uns alumnes de l’escola Waldorf de Willunga, Austràlia. Un grup de 7 estudiants d’entre 15 i 17 anys que estan fent un viatge itinerant per diverses ciutats de l’Estat espanyol acompanyats de dos professors. En el seu pas per Barcelona, ens han vingut a saludar. Han passat un dia amb nosaltres, i hem pogut intercanviar experiències, cuinar un plat típic d’aquí tots junts i fer una classe de dansa. El més bonic de tot ha estat que ens han ensenyat a fer una pintura aborigen australiana. Estaven tan concentrats i immersos en la pintura que l’ambient de la classe era molt especial. 


Hem començat el curs amb moltes ganes i una energia i empenta imparables! Dinàmiques de coneixença respectant els grups classe i projectes d’arts en marxa! Feliç curs a tothom!

4

L’alumnat de 4t inicia la defensa virtual dels treballs de recerca que ha estat elaborant durant el curs. El tribunal està compost pel tutor del treball i dos professors més. Els alumnes que estiguin interessats a escoltar les defenses dels treballs, hi estan més que convidats!"

2
Load More...