Jornada de Portes Obertes curs 2019-20

Jornada de Portes Obertes curs 2019-20

Category : Informació

Ens complau convidar-vos a la jornada de portes obertes de l’institut Tretzevents Waldorf-Steiner, que tindrà lloc dissabte, 23 de febrer de les 10 a les 16 hores.

L’equip de professors ha preparat un seguit d’activitats per tal que pugueu veure com batega l’institut i com són els espais de la nostra secundària.

També comptarem amb la presència de Begoña Valía, professora Waldorf d’Arts de la Escuela Libre Micael, que ens oferirà una conferència sobre la importància de les arts a la secundària.

d’Al llarg de tot el matí els alumnes de 4t d’ESO ens oferiran un servei de cafeteria i posteriorment ens serviran el dinar!

Així mateix, la secretaria restarà oberta perquè, els qui hi esteu interessats, pugueu formalitzar la inscripció per al curs vinent.

Accediu al següent formulari si voleu més informació.

Us hi esperem!


Avui hem anat a ⁦@ElsInvisibles⁩ a fer un #taller de gravat. Ha estat un matí creatiu, enriquidor i en un espai preciós. Ens han rebut extraordinàriament bé i han fet una explicació i un acompanyament del taller immillorable. L’any que ve hi tornarem!

4

Reunió trimestral amb les famílies. Compartir l’aprenentage, fer trobades humanes i acompanyar junts en aquest procés els nois i noies fa que la nostra feina sigui meravellosa!

3

Avui hem hem fet la Fira de Tardor: hem exposat treballs dels alumnes, hem fet tallers i hem compartits converses i trobades. Gràcies a tots per venir i per fer que un dissabte de tardor s’ompli de calidesa

3
Load More...