Portes Obertes 2018

Portes Obertes 2018

Category : Informació


Ens complau convidar-vos a la jornada de portes obertes de l’escola Tretzevents Waldorf-Steiner, que tindrà lloc dissabte, 17 de març, de les 10 a les 14 hores.

L’equip de mestres ha preparat un seguit d’activitats per tal que pugueu veure com batega l’escola i com són els espais de secundària.

També comptarem amb la presència de Carlos Malagón, mestre Waldorf de la Escuela Libre Micael, que ens oferirà una xerrada sobre la mirada d’aquesta pedagogia vers l’adolescència.

Al llarg de tot el matí els alumnes de 4t ESO ens oferiran un servei de cafeteria.

Així mateix, la secretaria restarà oberta perquè, els qui hi esteu interessats, pugueu formalitzar la inscripció per al curs vinent.

Accediu al següent formulari si voleu més informació.

Us hi esperem!


Avui hem anat a ⁦@ElsInvisibles⁩ a fer un #taller de gravat. Ha estat un matí creatiu, enriquidor i en un espai preciós. Ens han rebut extraordinàriament bé i han fet una explicació i un acompanyament del taller immillorable. L’any que ve hi tornarem!

4

Reunió trimestral amb les famílies. Compartir l’aprenentage, fer trobades humanes i acompanyar junts en aquest procés els nois i noies fa que la nostra feina sigui meravellosa!

3

Avui hem hem fet la Fira de Tardor: hem exposat treballs dels alumnes, hem fet tallers i hem compartits converses i trobades. Gràcies a tots per venir i per fer que un dissabte de tardor s’ompli de calidesa

3
Load More...