Portes Obertes 2018

Portes Obertes 2018

Category : Informació


Ens complau convidar-vos a la jornada de portes obertes de l’escola Tretzevents Waldorf-Steiner, que tindrà lloc dissabte, 17 de març, de les 10 a les 14 hores.

L’equip de mestres ha preparat un seguit d’activitats per tal que pugueu veure com batega l’escola i com són els espais de secundària.

També comptarem amb la presència de Carlos Malagón, mestre Waldorf de la Escuela Libre Micael, que ens oferirà una xerrada sobre la mirada d’aquesta pedagogia vers l’adolescència.

Al llarg de tot el matí els alumnes de 4t ESO ens oferiran un servei de cafeteria.

Així mateix, la secretaria restarà oberta perquè, els qui hi esteu interessats, pugueu formalitzar la inscripció per al curs vinent.

Accediu al següent formulari si voleu més informació.

Us hi esperem!


S’acosta el gran moment! Els alumnes de 2n d’ESO estan a punt de culminar el projecte artístic de teatre! Esteu tots convidats a la gran estrena teatral. Al díptic que els mateixos alumnes han dissenyat hi trobareu la info! #lafloresta #SantCugat

3

Aquesta setmana hem gaudit de “L’esperit del carnaval”, ruta brossiana per Ciutat Vella organitzada per la @fundaciobrossa. Els alumnes van gaudir i van aprendre de valent. Felicitats per la iniciativa #Brossa

4

Propera activitat oberta a tothom. Cal confirmació prèvia. Us hi esperem!

Load More...