Comença el nou curs, 2019-20

Comença el nou curs, 2019-20

Category : Activitat , General

Imatges del grup de 10è (4rt ESO) a una classe de geologia. En els ulls dels nois hi podeu veure participació, escolta i molt d’entusiasme.

Imatges del grup de 9è (3rt ESO) a una classe d’ètica. Estem parlant de la violència. Què és la violència, com la percebem a les nostres vides, quins tipus de violència hi ha? Preguntes que ens portaran a treballar la cultura de la pau com un camí per erradicar la violència.

Fent i desfent xarxa. Després d’una classe més teòrica sobre els tipus de violència i a punt d’endinsar-nos en la cultura de la pau avui hem fet aquesta dinàmica.


(1/2) han conversat, han jugat i, un alumne, ha regalat un retrat a un avi que gairebé no tenia mobilitat i no podia parlar. Una trobada intergeneracional molt potent! Una bona experiència per a tots.

3

Un grup d’alumnes de 3r ha anat a anat a passar un matí a la Residència de gent gran de la Colònia Güell @suaracoop
L'experiència ha estat fantàstica. Han sortit dient "vindré cada setmana!". Han ensenyant mates bàsiques i llengua a avis que ja no recorden certes coses (1/2)

2

Amb motiu de la celebració del centenari de la pedagogia Waldorf, vam participar de les jornades celebrades a la @casaelizalde. Ponències, presentació de les escoles de Catalunya, trobades humanes i, el més valuós de tot, el treball realitzat pels alumnes.

3
Load More...