Comença el nou curs, 2019-20

Comença el nou curs, 2019-20

Category : Activitat , General

Imatges del grup de 10è (4rt ESO) a una classe de geologia. En els ulls dels nois hi podeu veure participació, escolta i molt d’entusiasme.

Imatges del grup de 9è (3rt ESO) a una classe d’ètica. Estem parlant de la violència. Què és la violència, com la percebem a les nostres vides, quins tipus de violència hi ha? Preguntes que ens portaran a treballar la cultura de la pau com un camí per erradicar la violència.

Fent i desfent xarxa. Després d’una classe més teòrica sobre els tipus de violència i a punt d’endinsar-nos en la cultura de la pau avui hem fet aquesta dinàmica.


Avui hem anat a ⁦@ElsInvisibles⁩ a fer un #taller de gravat. Ha estat un matí creatiu, enriquidor i en un espai preciós. Ens han rebut extraordinàriament bé i han fet una explicació i un acompanyament del taller immillorable. L’any que ve hi tornarem!

4

Reunió trimestral amb les famílies. Compartir l’aprenentage, fer trobades humanes i acompanyar junts en aquest procés els nois i noies fa que la nostra feina sigui meravellosa!

3

Avui hem hem fet la Fira de Tardor: hem exposat treballs dels alumnes, hem fet tallers i hem compartits converses i trobades. Gràcies a tots per venir i per fer que un dissabte de tardor s’ompli de calidesa

3
Load More...