Pràctiques artístiques

Pràctiques artístiques

Category : Activitat , General

El grup de novè (3r d’ESO) està a punt d’acabar els dibuixos amb la tècnica del carbonet. Concentració, creativitat i subtilesa per aconseguir la llum i la foscor en cada dibuix. Els resultats són sorprenents!

Els alumnes de desè (4t d’ESO) han començat els seus projectes de vitrall: precisió, cura i tècnica al servei de la creativitat. Ben aviat en veurem els resultats.

El grup de vuitè (2n d’ESO) ja ha començat el projecte teatral: jocs, improvisacions, ritmes, treball del cos i de la veu. Moltes descobertes i una mica menys de vergonya cada dia. Ben aviat ja tindrem el text! De moment, exprimim el treball d’expressió corporal.

Els alumnes de 7è (1r ESO) ja estan acabant els seus projectes de costura. Alguns d’ells no havien enfilat mai una agulla i el repte ha estat important. Estan molt satisfets de les seves creacions! Enhorabona!


(1/2) han conversat, han jugat i, un alumne, ha regalat un retrat a un avi que gairebé no tenia mobilitat i no podia parlar. Una trobada intergeneracional molt potent! Una bona experiència per a tots.

3

Un grup d’alumnes de 3r ha anat a anat a passar un matí a la Residència de gent gran de la Colònia Güell @suaracoop
L'experiència ha estat fantàstica. Han sortit dient "vindré cada setmana!". Han ensenyant mates bàsiques i llengua a avis que ja no recorden certes coses (1/2)

2

Amb motiu de la celebració del centenari de la pedagogia Waldorf, vam participar de les jornades celebrades a la @casaelizalde. Ponències, presentació de les escoles de Catalunya, trobades humanes i, el més valuós de tot, el treball realitzat pels alumnes.

3
Load More...