Pràctiques artístiques

Pràctiques artístiques

Category : Activitat , General

El grup de novè (3r d’ESO) està a punt d’acabar els dibuixos amb la tècnica del carbonet. Concentració, creativitat i subtilesa per aconseguir la llum i la foscor en cada dibuix. Els resultats són sorprenents!

Els alumnes de desè (4t d’ESO) han començat els seus projectes de vitrall: precisió, cura i tècnica al servei de la creativitat. Ben aviat en veurem els resultats.

El grup de vuitè (2n d’ESO) ja ha començat el projecte teatral: jocs, improvisacions, ritmes, treball del cos i de la veu. Moltes descobertes i una mica menys de vergonya cada dia. Ben aviat ja tindrem el text! De moment, exprimim el treball d’expressió corporal.

Els alumnes de 7è (1r ESO) ja estan acabant els seus projectes de costura. Alguns d’ells no havien enfilat mai una agulla i el repte ha estat important. Estan molt satisfets de les seves creacions! Enhorabona!


Avui hem anat a ⁦@ElsInvisibles⁩ a fer un #taller de gravat. Ha estat un matí creatiu, enriquidor i en un espai preciós. Ens han rebut extraordinàriament bé i han fet una explicació i un acompanyament del taller immillorable. L’any que ve hi tornarem!

4

Reunió trimestral amb les famílies. Compartir l’aprenentage, fer trobades humanes i acompanyar junts en aquest procés els nois i noies fa que la nostra feina sigui meravellosa!

3

Avui hem hem fet la Fira de Tardor: hem exposat treballs dels alumnes, hem fet tallers i hem compartits converses i trobades. Gràcies a tots per venir i per fer que un dissabte de tardor s’ompli de calidesa

3
Load More...